Riudelletres

Debat a 2 sobre estructures narratives en la literatura

3 comentaris

  1. Dissabte 10 d abril tindra lloc una nova activitat organitzada de la ma de l AELC (Associacio d’Escriptors en Llengua Catalana) en el marc del seu programa de dinamitzacio de l activitat professional. En aquesta ocasio, tindran com a convidats l escriptor i antropoleg Albert Sanchez Pinol i l escriptor i professor d escriptura Roger Coch que debatran sobre les estructures narratives en la literatura. Un debat que ens ha d ajudar a entendre els mecanismes narratius dels quals disposen els escriptors i escriptores a l hora de fer-nos entrar en les seves histories. L’acte tindra lloc dissabte 10 d abril a les en format virtual a traves de la plataforma Meet de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *