Riudelletres

Debat a 3 sobre la desidealització de la vida a pagès en la literatura

Com explica la vida a pagès la literatura? És tan bucòlica com alguns la pinten? És tan dura com altres la descriuen? Quina funció ha de tenir la literatura en plasmar la realitat? Com són els personatges de l’entorn rural? Com actuen davant els imprevistos? Creieu que un dels objectius de la literatura rural és desmentir els mites que existeixen sobre la vida en un poble?

Aquestes són algunes de les preguntes que intentaran respondre els nostres convidats al Debat a 3 que s’esdevindrà el proper dissabte 19 de desembre a les 19h a través del Meet Google. Us convidem a participar-hi. Inscripcions en aquesta mateixa web.

Si voleu participar en el debat, ompliu el formulari que us adjuntem a continuació i us enviarem l’enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *