Què és?

Riudelletres és una jornada de treball, debat i formació per a tots els sectors implicats en la literatura per tal de buscar noves fórmules per a la promoció dels llibres editats i de la literatura en general.

El 2017 es va fer la primera edició d’aquesta trobada en què gent del món de l’escriptura, de l’edició, de les llibreries, de les biblioteques, de la comunicació cultural i de la docència debaten i aprenen sobre la promoció de la literatura en tots els àmbits. L’objectiu de la trobada és posar en contacte tots els sectors del món del llibre per tal de trobar nous camins a traçar en publicitat, comunicació, col·laboració o promoció dels llibres editats.

Per aquest 2021, hem preparat una doble jornada en dos diumenges consecutius: el 26 de setembre i el 3 d’octubre. La primera jornada estarà dedicada al foment de la lectura i el llibre infantil i juvenil i la segona al món institucional de les lletres i el món editorial. Podeu veure el programa provisional aquí.

La jornada està organitzada pel Projecte Riudelletres en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l’entitat Riudevins, el digital Surtdecasa, la Biblioteca Maria Àngels Torrents i el servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.