Què és el Riudelletres

Riudelletres és una jornada de treball, debat i formació per a tots els sectors implicats en la literatura per tal de buscar noves fórmules per a la promoció dels llibres editats i de la literatura en general.

Per aquest 2024, hem preparat una doble jornada en un cap de setmana: el 14 i 15 de setembre. La primera jornada té per títol “La promoció de la Literatura infantil i juvenil” i la segona “Literatura per a tothom” . En aquesta ocasió, a part de les xerrades i taules rodones, tornarem a comptar amb una fira de llibres per a llibreries, editorials i entitats que estarà oberta durant totes dues jornades.

El 2017 es va fer la primera edició d’aquesta trobada en què gent del món de l’escriptura, de l’edició, de les llibreries, de les biblioteques, de la comunicació cultural i de la docència debaten i aprenen sobre la promoció de la literatura en tots els àmbits. L’objectiu de la trobada és posar en contacte tots els sectors del món del llibre per tal de trobar nous camins a traçar en publicitat, comunicació, col·laboració o promoció dels llibres editats.

La jornada està organitzada pel Projecte Riudelletres en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la Biblioteca Maria Àngels Torrents i el servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.