Formació continuada

Programa “Caps de setmana imprescindibles” en col·laboració amb El bosc de les idees

Des del Projecte Riudelletres ens hem adonat que a vegades ens falta aprofundir en els temes que toquem en les sessions presencials del setembre o a les xerrades virtuals que hem anat fent aquests últims mesos. Per aquest motiu, us proposem una nova fórmula per entrar més a fons en alguns dels aspectes que hem tractat i us oferim la possibilitat de participar en els “caps de setmana imprescindibles” que oferirem a partir d’aquest mes de juny. Es tracta de cursos d’aprofundiment que es faran en col·laboració amb el projecte El bosc de les Idees en el paratge de les muntanyes del Montnegre que funciona com a punt de trobada multidisciplinar.

Cursos disponibles:

11, 12 i 13 de juny (complet) 20, 21 i 22 de juliol (complet) i 22, 23 i 24 d’octubre El secret de les grans històries, estructures narratives en la literatura.

Ponent: Albert Sànchez Pinyol, antropòleg i escriptor.

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

23, 24 i 25 de juliol Lleialtat lingüística. Aprendre a no canviar de llengua.

Ponent: Pau Vidal, filòleg, traductor i escriptor

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

30 i 31 de juliol i 1 d’agostEl repte de parlar en públic. Tips i tècniques per a millorar les teves presentacions en públic.

Ponent: Ramon Garrido, actor, director i pedagog teatral.

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

27, 28 i 29 d’agost – La natura en la mitologia. Influències en art i literatura. Atributs dels animals.

Ponent: Mireia Rosich, historiadora de l’art, bibliotecària i museòloga.

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

17, 18 i 19 de setembre- Intrigues i poder al Vaticà

Ponent: Vicenç Lozano, periodista i historiador especialitzat en Itàlia i el Vaticà.

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

15, 16 i 17 d’octubre de 2021 – Tòtems de la novel·la històrica

Ponent: Martí Gironell

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

8, 9 i 10 d’octubre de 2021 – Cinema versus sèries.

Ponent: Pep Prieto, periodista, escriptor i crític de cinema.

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

Desembre 2021 – Organitza les teves xarxes socials. Com tenir unes xarxes atractives i útils.

Ponent: Ester Barqué, Community manager, dinamitzadora i formadora en xarxes socials.

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és roger-coch.jpg

Desembre 2021 – Acaba la teva novel·la. Les claus per posar el punt final d’un projecte.

Ponent: Roger Coch, escriptor i professor d’escriptura.

Més informació aquí

Inscriu-te aquí

Condicions dels cursos “Caps de setmana imprescindibles”

 • Preu del curs: 280 euros per persona. Com a promoció especial, en el cas que vingueu acompanyats d’algú amb qui compartiu habitació, el preu per a aquesta segona persona és de 230 euros. Aquest acompanyant pot assistir als cursos amb els mateixos avantatges que el primer titula o pot simplement passar el cap de setmana compartint les hores fora del curs.
 • Forma de pagament: avançament de 50 euros per guardar la plaça (en cas d’anul·lació, només es tornarà si s’avisa amb 48 hores d’antelació Demanem amb vehemència que s’avisi amb temps en cas de no poder assistir per a donar la oportunitat a la gent que hagi quedat en llista d’espera perquè les places són molt limitades). Un cop hàgim rebut la inscripció, enviarem un correu amb les instruccions precises per a fer el pagament.
 • Arribada al Bosc de les idees a partir del primer dia a les 16h de la tarda.
 • Sortida del Bosc de les idees com a molt tard fins a l’últim dia a les 16h de la tarda.
 • El programa del curs el determina el professor o professora de manera anticipada, però es pot adaptar a les necessitats del grup.
 • Una setmana abans es crearà un grup de whatsapp per posar en comú dubtes i propostes. Un grup que es dissoldrà, si així ho desitgen els assistents, en acabar el cap de setmana de curs.
 • Inscripció mínima, 6 persones.
 • Inscripció màxima, 12 persones.
 • Les places es reservaran per estricte ordre de pagament de la bestreta.

Condicions de convivència al bosc de les idees.

 • El bosc de les idees no és, en cap cas, un allotjament com a tal sinó una casa particular que ofereix els seus espais per realitzar intercanvis, seminaris i cursos.
 • Per aquestes particulars característiques de la casa, es demanarà als assistents que col·laborin en mantenir les pròpies cambres endreçades, en parar i desparar la taula i portant els seus estris de neteja personal com tovalloles per al lavabo i per a la piscina i sabons. La casa no en disposa per a tots els convidats.
 • El cost del curs serveix per pagar un servei de cuina amb una cuinera professional, les despeses dels serveis comunitaris i els ponents convidats. L’objectiu del Bosc de les idees és cobrir les despeses, en cap cas fer-hi negoci.
 • En considerar-se un lloc d’intercanvi, es convida als assistents a compartir les seves habilitats, coneixements i experiències amb la resta d’assistents als cursos. Això pot incloure des de la música, la cuina, la botànica, la gimnàstica o qualsevol altra. L’aportació de cadascú es compartirà a través del grup de Whatsapp prèviament per si fa falta portar algun material especial per a l’ocasió.
 • Tots els cursos i activitats es faran seguint les recomanacions que hagin dictat les autoritats sanitàries. La major part del curs es farà a l’exterior i amb totes les mesures que siguin necessàries.
 • Podeu veure la casa i l’entorn en aquest enllaç.