Edicions anteriors

Riudelletres 2019

L’edició del Riudelletres 2019 va comptar amb la presència de professionals reputats del món de la literatura i amb tallers i xerrades que van complir amb les expectatives dels participants. La bona acollida va animar als organitzadors a continuar potenciant la presència de persones vinculades al món de la literatura des de fa anys per tal que donin el seu punt de vista i comparteixin l’experiència i els coneixements amb tothom.

Recital itinerant Riudelletres (4 de maig de 2019)

Dins del marc del Riudevins 2019, el dissabte 4 de maig es va dur a terme una xerrada sobre crítica literària impartida per la Marina Porras i posteriorment es va fer un recital itinerant als cellers de les cases on se celebrava el Riudevins.

Riudelletres 2018

En la segona edició del Riudelletres es van fer dues xerrades, una sobre comunicació editorial a càrrec de la comunicadora Neus Chordà i una altra sobre mitjans i xarxes socials amb la Ilu Vilchez. En les dues xerrades, van ser molt ben rebudes les aportacions dels participants i es van debatre les visions dels diferents sectors del món editorial.

Riudelletres 2017

En la primera edició del Riudelletres es va dur a terme la xerrada “Neopublicitat per als nous temps editorials” impartida per la professora de la UOC Sílvia Sivera i tot seguit una taula rodona per parlar sobre l’estat actual de la promoció literària i del món editorial en general. Hi van participar el president del Gremi de llibreters, la presidenta de l’Associació d’Editors en Català, un representant de les biblioteques i un representant dels escriptors. També es van fer quatre tallers dedicats als sectors del món editorial, de les biblioteques, de les llibreries i dels escriptors per separat i tot seguit es van compartir les conclusions en una darrere taula de debat.